Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Mersinli sporseverleri Türkiye-İsrail maçına ülkemizi desteklemeye davet etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, 30 Kasım 2021 Salı günü Mersin'de oynanacak olan 2023 Dünya Kupası Avrupa elemelerinde H grubunda yer alan Kadın A Milli Futbol takımımızın İsrail ile yapacağı maça tüm Mersinli sporseverleri davet etti.

Mersin Time Gazetesini ziyaret eden Demir, Mersin olarak Basketbol, Atıcılık ve Atletizm de bir çok Uluslararası müsabakaya ev sahipli yapmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Futbolda da böylesine önemli bir müsabakaya ilk defa ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşıyoruz. 30 Kasım Salı günü saat 18.00’da Mersin Stadyumu’nda oynanacak 2023 Dünya Kupası Avrupa elemeleri  H grubu mücadelesinde Türkiye - İsrail Kadınlar Milli Maçına tüm Mersinli sporseverleri Millilerimizi desteklemeye davet ediyorum. Tesisleşme anlamında Türkiye'de 4. Sıradayız. Mersin Stadyumu da Türkiye'deki en iyi zemine sahip Stadyumlardan birisi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bu önemli karşılaşma için tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve maçın oynanacağı günü bekliyoruz. Kadın Milli takımımızın maçında göstereceğimiz ev sahipliği ile inşallah önümüzdeki dönemlerde A Milli Futbol takımımızın maçlarının da Mersin'de oynanmasını sağlayacağız.” İfadelerini kullandı.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mersin Time Gazetesi İmtiyaz sahibi Aytur Gezer, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti. 

Ziyaret sonunda İl Müdürü Ökkeş Demir, Mersin Time Gazetesi İmtiyaz sahibi Aytur Gezer'e Milli Takımımızın formasını hediye ederek maça davet etti.