Mersin gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Anamur Öğrenci yurdunda kalan öğrenciler ‘Biz Bize Moral Akşamları” etkinliğinde gönüllerince eğlendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından öğrencilerin moral ve motivasyonlarını yükseltmek amacıyla pandemi döneminde hayata geçirilen “Biz Bize Moral Akşamları” etkinlikleri Mersin merkez ve ilçelerde bulunan öğrenci Yurtlarında devam ediyor.

Bakanlığımıza bağlı yurtlarda kalan gençlerin ders dışı zamanlarını verimli geçirebilmeleri, beden ve ruh sağlıklarını koruyabilmeleri, enerjilerini olumlu yönetebilmeleri, arkadaşlık ve kardeşlik duygularını geliştirebilmeleri amacıyla düzenlenen Biz Bize Moral Akşamları programlarıyla gençler sınav stresini yurtlarda atıyor. Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Anamur Öğrenci Yurdunda düzenlenen “Biz Bize Moral Akşamları” programı kapsamında kız ve erkek öğrenciler yarışma, müzik ve çeşitli etkinliklerle doyasıya eğleniyor.  

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından pandemi sürecinde başlatılan ‘Biz Bize Moral Akşamları’ projesi kapsamında İl Müdürlüğümüze bağlı öğrenci yurtlarımızda etkinliklerimiz belirli aralıklarla devam ediyor. Yoğun geçen eğitim süreçlerinde yaşadıkları ders ve sınav streslerini bir nebze olsun azalta bilmek, öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarını yükseltmek, birbirleri ve idare ile etkin iletişim kurabilmelerini sağlamak amacı ile yıl boyu etkinliklerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.