Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Haluk Tayyip Yetim ve Daire Başkanı Gökhan Taşdelen Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı Öğrenci Yurtlarında inceleme ve denetimlerde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı,Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Haluk Tayyip Yetim ve Daire Başkanı Gökhan Taşdelen Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı Öğrenci Yurtlarında hizmet ve kalite standartlarının daha iyi olması adına inceleme ve denetimlerde bulundu.

Genel Müdür Yardımcısı Haluk Tayyip Yetim, Daire Başkanı Gökhan Taşdelen, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ile birlikte Öğrenci yurtlarında inceleme ve denetimlerde bulunarak işletici fima yetkililerinden bilgi aldı.

Kredi ve Yurtlar Genel müdür yardımcısı Yetim ve daire başkanı Taşdelen Mersin Kız, Müfide İlhan, Yenişehir Erkek, Limonluk, GSB Mersin, Tarsus Kız-Erkek öğrenci yurtlarında özellikle Mutfak, Yemekhane ve kantinlerde yaptıkları denetimlerde hizmet kalitesi kontrol edildi.

Öğrencilerle yapılan toplantılarda öğrencilerin görüş ve önerilerini dinleyen genel müdür yardımcısı Yetim, kendileri için önemli olan konuları değerlendirerek, özellikle öğrencilerin konforu ve güvenliği için alınan tedbirler ile yaklaşan Ramazan ayında alınması gereken önlemler gündeme alındı.

Öğrenci Yurtlarında inceleme ve denetimlerde bulunmak üzere ilimize gelen Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Haluk Tayyip Yetim, Daire Başkanı Gökhan Taşdelen ve Tarsus Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Memet Öztürk Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz ve Tarsus Üniversitesi Rektörü Orhan Aydın'ı ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Haluk Tayyip Yetim ve Daire Başkanı Gökhan Taşdelen Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı öğrenci yurtlarında yapmış oldukları inceleme ve denetimlerin ardından ilimizden ayrıldı.