Mezitli Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Mustafa Tay, Taekwondo Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda altın madalya sahibi olan Mersinli Sporcuları  tebrik etti.

Mezitli Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Mustafa Tay, 07-14 Temmuz tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen şampiyonada Türkiye Şampiyonu olan Mersinli Taekwondocular Ayşe Orhan 33 kg, Melissa Yıldız 41 kg ile antrenörleri Mustafa Dolaş ve Bahri Mumcu’yu almış oldukları başarılarından dolayı tebrik etti.

Mersinli sporcularımızın almış oldukları başarılı sonuçlardan dolayı  gurur duyduklarını ifade ederek madalyalarını takan Mezitli Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Mustafa Tay, “Mezitli ve Erdemli İlçelerimizde yaşayan ve ilçe müdürlüklerimize bağlı tesislerimizde deneyimli antrenörleri Mustafa Dolaş ve Bahri Mumcu eşliğinde Taekwondo eğitimi alarak bugüne kadar katıldıkları yarışmalarda derece alan sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Bundan sonra da Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Ökkeş Demir nezdinde sporcularımıza, başarılarının devamı için elimizden gelen tüm desteğimizi sunmaya devam edeceğiz.” dedi.