Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Toroslar Belediyesi Başkan yardımcısı Şeyda Gülden’i ziyaret etti.

Toroslar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Vedat Yüksel’inde hazır bulunduğu ziyarette Merkez Toroslar ilçesinde yaşayan vatandaşlar için yapılması planlanan tesisler ve projelerle alakalı görüşmeler yapıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’in nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gülden, Toroslar’ın gençliğine ve sporuna vermiş olduğu desteklerden dolayı kendisine teşekkür etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ise, “Mersin’in gençliği ve sporu için il müdürlüğü olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Toroslar Belediyesi Başkan yardımcısı Şeyda Gülden, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Vedat Yüksel ile birlikte yapılması planlanan tesisler ve projelerle alakalı karşılıklı istişare yaptık. Ümid ediyorum ki şehrin dinamiği olan yerel yönetimlerimizle birlikte yapacağımız farklı projeler ile Mersin’in gençliğine ve sporuna en güzel şekilde yön vererek geleceğimizin teminatı gençlerimizin hayallerine dokunmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.