10 Kasım Atatürk’ün Ölümünün 82’nci yılı anma etkinlikleri çerçevesinde E-Spor FIFA21 Türkiye(Mersin E-Spor Takımı)-Azerbaycan (Legıons E-Spor Takımı) arasında dostluk maçında Azerbaycan, Türkiye'yi 2-0 yendi.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye E-Spor Federasyonu Mersin İl Temsilciliği tarafından 10 Kasım Atatürk’ün Ölümünün 82’nci yılı anma etkinlikleri çerçevesinde E-Spor FIFA21 Türkiye(Mersin E-Spor Takımı)-Azerbaycan (Legıons E-Spor Takımı) arasında dostluk maçında Azerbaycan, Türkiye'yi 2-0 yendi.

Spikerliğini  Tahsin Çağrı Zorkol’un yaptığı Dostluk maçında Türkiye’yi Oğuz Çelen, Sercan Sevinç, Fatih Üstün, Berkay Arslan, Emir Tanrıkulu, Anıl Askeri, Onur Sevinç, Fırat Taşvur, Efe Elburus, Güray Şen, Utku Güder temsil ederken, Azerbaycan’ı ise Ali Hasanov, Samir Kazımov, Mahmud Bayramov, Yusif Memmedov, Alexey Motyrev, Hakim Kodrolli, Bahadur Ehedov, Rüfet Rehimli, Volkan Kaya, Ferid Qenberov, Leonard Ramadani temsil etti.

Canlı olarak yayınlanan ve 540 kişinin katıldığı dostluk maçında, Azerbaycan takım kaptanı böylesine anlamlı bir turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere gönülden sevgilerini iletti. 2-0 Azerbaycan'ın kazandığı dostluk maçına, Spor faaliyetleri Sportif Değerlendirme ve Takip Şube Müdürü Vedat Akyar canlı bağlantıyla katılarak dostluk maçını kazanan Azerbaycan ekibini tebrik etti. Ayrıca maç sonu yayına ünlü spikerlerden Okan Karacan ve Orkun Yazgan katılarak, böyle anlamlı bir maçta emeği geçenlere teşekkür ettiler. Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye E-Spor Federasyonu Mersin İl Temsilciliği bu organizasyonla Türkiye de en çok resmi e-spor organizasyonu yapan il oldu.