Mersin Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Vedat Akyar, ulusal ve uluslar arası müsabakalarda başarı elde eden Boksörleri kabul etti. 

Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Vedat Akyar, Sırbistan’da düzenlenen “Uluslar arası 37. Vojvodina Subotica Altın Eldiven Boks Şampiyonası ve Gümüşhane’de yapılan “Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası’nda” ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eden başarılı boksörler ve Antrenörlerini tebrik etti.

Yapılan kabul de Türkiye Boks Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Filiz Oral, boks antrenörleri Mustafa Oral, Naci Oral, Bülent Öpöz, Hıdır Kurtulmaz ile ilimizi ve ülkemizi ulusal ve uluslar arası müsabakalarda başarı elde eden Boksörler hazır bulundu.

Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Vedat Akyar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; Ulusal ve uluslar arası müsabakalarda ilimizi ve ülkemizi başarılı bir şekilde temsil ederek büyük mücadele örneği göstererek derece alan boksörlerimizi ve onların bu seviyeye gelmelerinde en büyük pay sahibi değerli antrenörlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.” dedi.