Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi ile Sporcu Eğitim Merkezi'nde yatılı ve gündüzlü olarak eğitim gören sporcularımız için Kuyuluk Kent Ormanı'nda piknik düzenlendi.

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) ve Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi (TOHM) sporcularımız, okul ve antrenman yoğunluklarından bir nebze olsun uzaklaşıp Kuyuluk Kent Ormanı’nda piknik yaparak stres attılar. 

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü TOHM Şube Müdürü Ahmet Tarakçı, Sorumlu Memur İzzet Güneş, Güreş, Atletizm, Tenis ve Atıcılık Antrenörlerinin de katıldığı piknikte sporcularımız iyi bir gün geçirdiler. Oldukça neşeli bir ortamda geçen piknikte eğlenceli dakikalar yaşayan sporcular, havanın da güzel olması nedeniyle piknik yapmanın keyfini çıkaran sporcular,  yöneticilere böylesi güzel bir pikniği organize ettikleri için teşekkür ettiler. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü TOHM Şube Müdürü Ahmet Tarakçı,, öğrenciler için düzenledikleri pikniği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Şaban Güneş'in destekleri sonucu gerçekleştirdiklerini ifade ederek, sporcuların yıl boyunca spor müsabakaları, antrenman ve okul stresini piknikte attıklarını ve iyi bir kaynaşma ortamı sağlandığını ifade etti. Tarakçı, "Kuyuluk Kent Ormanı’nda eşsiz bir doğa karşısında sporculara piknik yaptırdık. Çok güzel bir gün geçirdik, TOHM ve SEM sporcularımız bu moralle okullarına ve antrenmanlarına daha çok motive olacaklar" dedi.