Mersin cup 3 Challenger Tenis Turnuvası'nda, çift erkekler finalinde İtalyan rakiplerini yenen Radu Albot ve Jaroslav Pospisil çifti şampiyon oldu.

7-13 Nisan 2014 tarihleri arasında Dünya sıralamasında ilk sıraları zorlayan 33 ülkenin 105 ünlü tenisçisi ATP Challenger turnuvasının 6. gününde, çift erkeklerde Moldovalı Radu Albot ve Çek Cumhuriyeti'nden Jaroslav Pospisil çifti, final maçında İtalyan Thomas Fabbiano ve Matteo Viola ile karşılaştı. İtalyan rakiplerini 2-0 yenen Albot ve Pospisil çifti, turnuvanın şampiyonu oldu.

Çift erkeklerde rakiplerini 2-0 yenerek şampiyon olan Albot ve Pospisil çifti kupalarını Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulübü Başkanı Birol Gelbul’dan aldı.

Turnuvada tek erkeklerde ise Bosna Hersekli Damir Dzumhur, İtalyan Matteo Viola'yı, İspanyol Pere Riba da Sloven Aljaz Bedene'yi yenerek, finale yükselmeyi başardılar.

Mersin Tenis Kompleksi'nde düzenlenen ve yarın son müsabakaların yapılacağı Mersin cup 3 Challenger Tenis Turnuvası'nda yarın tek erkekler finalinde Dzumhur ve Riba karşılaşacak.