9. Dönem Gençlik Kamplarımız, Silifke Kapızlı’da bulunan DSİ, Tarım, Ekonomi, İçişleri ve 23 Nisan Gençlik Kamplarımızda başladı.

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı Silifke Kapızlı’da bulunan DSİ, Tarım, Ekonomi, İçişleri ve 23 Nisan Gençlik Kamplarımızda Türkiye geneli 882 kampiyer Gençlik Lideri ve Program sorumlusu 18-24 Ağustos 2016 tarihleri arasında başladı.

Silifke Kapızlı’da bulunan Gençlik Kamplarımızda kampa giren gençlerimiz başlarında bulunan Gençlik Liderleri ve Program sorumlularının El sanatları, Tiyatro, Müzik, Halk Oyunları, Deniz Aktiviteleri, Sportif Aktiviteler, tarihi ve kültürel geziler ile doyasıya eğlenip unutulmaz bir kamp dönemi yaşama fırsatı buluyorlar.

İl Müdürümüz Ahmet Tarakçı konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi, "Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından düzenlenen Gençlik kamplarımızın 9. Dönemi dün kampçılarımızın Silifke Kapızlı’da bulunan DSİ, Tarım, Ekonomi, İçişleri ve 23 Nisan Gençlik Kamplarımızda başladı. Gençlik kamplarımız da gençlerimizin sportif, sosyal ve kültürel yönden kendilerini geliştirme şansı bulacaklar. Türkiye geneli 882 kampiyer Gençlik Lideri ve Program sorumlusunu ağırlayacağımız deniz kamplarımızda gençlerimizi, mutlu bir şekilde göndermek istiyoruz. " diye konuştu.