Mersin Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) Güreş Sporcularımız Bowling oynayarak eğlendiler.

Mersin ‘gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren Sporcu Eğitim Merkezinde (SEM) yatılı olarak eğitim gören 15 güreşçi, Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) Şube Müdürümüz Ali Osman Bebek, SEM memurlarımız İzzet Güneş, Önder Arı, SEM Güreş Antrenörü Duran Kaşten ve SEM Atletizm Antrenörü Ahmet Sekman ile birlikte Bowling Adası’nda doyasıya eğlendiler.

Sporcuların yoğun geçen Okul ve Spor eğitimlerinde ikinci döneme psikolojik açıdan rahat başlamaları ve yaklaşan müsabakalar öncesi stres attılar. Bu tür sosyal aktivitelerle motive edilen SEM sporcularımızın gözlerindeki mutluluk görülmeye değerdi. 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) Şube Müdürümüz Ali Osman Bebek şunları söyledi, “Mersin Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) olarak ilimizde Atletizm ve Güreş branşlarında yatılı olarak eğitim gören sporcularımızın yoğun okul ve antrenman programlarından vakit buldukça bu tür etkinlikler yaparak sporcularımızı motive etmeye çalışıyoruz. Bugün yaptığımız Bowling etkinliğimizde çocuklarımız gönüllerince eğlenerek güzel vakit geçirdiler. Bu etkinliğimizde bizlere kapılarını açan Bowling adası işletme Müdürü aynı zamanda Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu Teknik Kurul Üyesi Fikret Gök beye ve çalışanlarına Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) olarak çok teşekkür ediyoruz.” dedi.