Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğümüzün 2015 yılı Faaliyet Programında yer alan Anadolu Yıldızları Badminton çeyrek final grup müsabakalarında il erkek karma takımımız yarı finale yükseldi.
 
27 Şubat - 1 Mart 2015 tarihlerinde Kahramanmaraş Batıpark Spor salonunda yapılan Anadolu Yıldızları Badminton çeyrek final grup müsabakalarına Adana, Ankara, Antalya, Çankırı, Hatay, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Mersin, Osmaniye, Yozgat, Niğde ve Konya karma takımlarından 24 kız ve erkek karma takımlarından 140 sporcu yarı final için mücadele etti. 

Geçen hafta yapılması planlanan ancak hava muhalefeti nedeniyle bir hafta sonraya ertelenen Badminton müsabakalarında il karma takımları yarı finale yükselebilmek için üstün mücadele örneği gösterdiler.  Badminton İl karma takımlarımız Muhammed Diyaüddin Sağır ve Aydın Tokay öncülüğünde rakipleri karşısında üstün mücadele örneği göstererek yarı finale adlarını yazdırdılar.

Kahramanmaraş Batıpark Spor salonunda yapılan Anadolu Yıldızları Badminton çeyrek final grup erkek takım müsabakalarında A grubunda 1. Çankırı, 2. Hatay olurken, B grubunda 1. Ankara, 2. Mersin ve C grubunda 1. Kırıkkale, 2. Antalya 13-15 Mart 2015 tarihleri arasında Bursa’da düzenlenecek olan Anadolu Yıldızları Badminton yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanmışlardır. Ayrıca Anadolu Yıldızları Badminton çeyrek final grup müsabakalarında Kız karma takımımız grup müsabakalarında 3. olarak elenmiştir.