Mersin’de düzenlenen Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası midi kızlar ve küçük erkekler müsabakaları sonunda kızlarda Vakıfbank, erkeklerde ise Es Voleybol Spor Kulübü Şampiyon oldu.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Mersin Yenişehir Belediyesi iş birliğiyle Mersin’de düzenlenen “Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası” midi kızlar ve küçük erkekler müsabakaları bugün oynanan final müsabakalarının ardından tamamlandı.

18-25 Mayıs tarihleri arasında Yenişehir Belediyesi CNR EXPO Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası midi kızlar ve küçük erkekler müsabakaları sonunda kızlarda Vakıfbank şampiyon, Ankara Aydınlık Gençlik ikinci ve Antalya Kırkgöz Döşeme Altı Belediye üçüncü olurken, erkeklerde ise Es Voleybol Spor Kulübü Şampiyon, İstanbul Büyükşehir Belediye ikinci ve Bursa Güner Karakaya üçüncü olma başarısı gösterdi. 

Bugün oynanan final müsabakaları sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara ödüllerini TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Yenişehir Belediyesi Başkan Vekili Sevgi Uğurlu, TVF Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu üyesi Ahmet Çelik, Akdeniz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özgür Gözde, Yenişehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri müdürü İnan Günal ve TVF Mersin İl Temsilcisi Nurten Keskin tarafından verildi.

Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası, 09- 16 Haziran arasında midi erkekler ve küçük kızlar maçlarıyla sona erecek.