Mersin Doruk İhtisas Kulübü Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İl Müdürü Vekilimiz Ahmet Tarakçı’yı makamında ziyaret ettiler. 

“Anadolu Kupası Türkiye Yüzme Şampiyonasında” 50 m ve 100 m kurbağalamada birinci olan Ardan Kaya, Türkiye Kardeş İller Yüzme Müsabakası’nda Türkiye 3. Sü olan Selina Alpar, 2003 doğumlu Türkiye Yüzme Federasyonu Kayseri 2020 Türkiye olimpiyat hazırlık ekibine seçilen Yiğit Aslan, Antrenörleri Ebru Gençay ile Güler Atasoy ve Türkiye yüzme federasyonu Mersin il temsilcisi Fatoş Ocak Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İl Müdürü Vekilimiz Ahmet Tarakçı’yı makamında ziyaret ettiler. 

Ziyarette bir konuşma yapan Mersin Doruk İhtisas Spor Kulübü Antrenörlerinden Ebru Gençay Mersin Doruk İhtisas Spor Kulübü olarak Mersinimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık, önümüzdeki sezon için daha büyük hedeflerimiz var ve bu hedeflerimize ulaşacağımızdan eminim ayrıca tesislerin kullanımı noktasında bizlere destek olan İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum dedi. 

Sporcuları ve Antrenörleri makamında kabul eden Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ahmet Tarakçı, “Mersin ilini çeşitli müsabakalarda başarıyla temsil ederek gururlandıran Doruk ihtisas kulübü Antrenör ve sporcularını tebrik ediyor başarılar diliyorum. Bundan sonrada katılacakları müsabakalarda da aynı başarıyı göstereceklerine inanıyorum. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak başarılı sporcuları her koşulda destekleyeceğiz. Sporcularımıza ve Antrenörlerimize tekrar tebrik eder başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Ayrıca ziyaret esnasında bir dizi görüşmeler için Mersin’de bulunan Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, müsabakalarda dereceye giren sporcuları ve Antrenörlerini tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.