Mersin Kapızlı Yaz Kampı’nda bulunan gençler, Milli judocumuz Neşe Şensoy ve milli tekvandocumuz Azize Tanrıkulu ile buluştu.

12-18 Ağustos 2014 tarihleri arasında Silifke Kapızlı 23 Nisan tesislerinde gerçekleştirilen 7. dönem deniz kampı, 33 kamp lideri, 4 Program sorumlusu, 1 kamp müdürü ve 26 farklı ilden 581 kampçının katılımıyla 7. Dönem deniz kampına Büyük Adımlar projesi kapsamında
milli judocumuz Neşe Şensoy ile milli tekvandocumuz Azize Tanrıkulu gençlerimizle buluşarak onlara unutulmaz anlar yaşattılar.

Mersin Silifke Kapızlı Kampının 7. Dönem Kız Kampına konuk olan milli judocumuz Neşe Şensoy ile milli tekvandocumuz Azize Tanrıkulu gençlere keyifli dakikalar yaşattı.Trt Spor Spikeri Erdoğan Arıkan’ın yönetiminde süren programda kampçılarımız judo ve tekvando ile ilgili merak
ettikleri soruları sporcularımıza iletme şansı yakaladılar. Spora başlamalarında ailelerinin büyük desteği olduğunu söyleyen sporcularımız , eğitimin spora daha büyük başarılar kattığını belirterek, ikisini de bir arada yürütebilmenin mümkün olduğunu söylediler.

7. Dönem deniz kampı 18 Ağustos Pazartesi tarihinde sona erecek.