Spor Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcımız Dursun Türk Silifke 23 Nisan Gençlik Kampımızda ki çalışmaları yerinde inceledi.

2014 yılı deniz kampı için tadilata giren Silifke 23 Nisan Gençlik Kampımızda yapılan çalışmaların son durumunu yerinde incelemek amacıyla Mersin'e gelen Spor Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcımız Dursun Türk, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ahmet Tarakçı, Tesisler Şube Müdürümüz Göksel Tuna, İl Müdürlüğü Mühendislerimizden Muhammed Kilisli, Genel Müdür Yardımcımızın danışmanlığını ve yardımcılığını yapan Mimar Aykut Gökhan Uç ile birlikte Müteahhit  firma yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Ayrıca Spor Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcımız Dursun Türk kampta bulunan 6. Dönem Deniz kampına gelen gençlerimizin durumuyla ilgili kamp Müdürü Kamil Acar ile program sorumlularından kampla ilgili bilgiler aldı.

İncelemelerin ardından bir açıklama yapan Spor Genel Müdür Yardımcımız Dursun Türk, "Gençlik kamplarımıza gelen gençlerimizin daha rahat ortamda  zaman geçirebilmeleri adına yürütülen yenilik ve tadilat çalışmalarını gelip yerinde inceledim. Mersin Silifke 23 Nisan Gençlik Kampımızda ki yenileme çalışmaları sona erdiğinde konfor ve çevre düzenlemesi bakımından üst seviyede bir kamp merkezi haline dönüşmüş olacak. Yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese şimdiden teşekkür ediyorum" dedi.

Spor Genel Müdür Yardımcımız Dursun Türk Silifke 23 Nisan Gençlik Kampımızda ki incelemelerin ardından Akdeniz oyunlarında Mersin'e kazandırılan Servet Tazegül Spor Salonu ile Olimpik Yüzme Havuzunda da incelemelerde bulunduktan sonra Mersin'den ayrıldı.