Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından düzenlenen “30 Ağustos Zafer Bayramı Havalı Silahlar Kupası” sona erdi.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu 2018 faaliyet programında yer alan ve il geneli 33 sporcunun katılımı ile Erdemli Atış Poligonunda gerçekleştirilen “30 Ağustos Zafer Bayramı Havalı Silahlar Kupası” müsabakaları sonunda Büyük Erkekler Tabanca kategorisinde Volkan Meram 1’inci, Genç Erkeklerde Alperen Erdur 1’inci, Yıldız Erkeklerde H. Emre Büyükyonca 1’inci, Minik Erkeklerde İsmail Acar 1’inci, Büyük Bayanlar Tabanca kategorisinde Cansel Kızılboğa 1’inci, Genç Bayanlarda Nida Aydoğan 1’inci, Yıldız Bayanlarda Fatma Doğan 1’inci ve Minik Bayanlarda Zeynep Cayır 1’inci olurken, Genç Erkekler Tüfek Kategorisinde E. Buğra Yayla 1’inci, Genç Bayanlarda Melike Cırık 1’inci, Yıldız Bayanlarda Zahidenur Yılmaz 1’inci ve Minik Bayanlarda E. Eda Çınar 1’inci olma başarısı göstermişlerdir. 

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara ödülleri Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Ufuk Arman, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Ahmet Kılınç, Antrenörler ve Hakemler tarafından verildi.