Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu toplantı salonunda gerçekleştirilen spor konulu toplantıya İl Müdürümüz Şaban GÜNEŞ, Spor Şube Müdürümüz Vedat AKYAR, ASKF Başkanı Mithat ERTAŞ ve İl Temsilcileri katıldı.

İl Müdürümüz Şaban GÜNEŞ, spor kenti olma yolunda gerçekleştirilen istişare toplantısında İl temsilcilerinin öneri, görüş ve taleplerini dinledi. Çözüm noktasında il Müdürlüğü olarak gerekli desteğin sağlanacağını ifade etti.

Toplantıda yaptığı konuşmada koordineli çalışmanın Mersin sporunun gelişmesinde önemli katkı sağlayacağına vurgu yapan İl Müdürümüz Şaban GÜNEŞ; “Şu ana kadar birçok ulusal ve uluslar arası turnuvalara başarılı bir şekilde ev sahipliği yaptık. Bundan sonrada daha fazla uluslar arası federasyonların dahil olduğu turnuvaların Mersin’de yapılması için İl Müdürlüğümüz tarafından gerekli çalışmalar yapılmaktadır.

Spor kenti olmak için İl Müdürlüğümüz, ASKF ve İl temsilcileri koordineli bir şekilde birlik beraberlik içerisinde çalışmalar yürütmeliyiz. Şu ana kadar da uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz bu üçlü döngüyü iyi sağlarsak inanıyorum ki Mersin spor kenti olma yolunda kısa bir sürede amacına ulaşacaktır” dedi.