Türkiye Okul Sporları Federasyonunun 2017-2018 Eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan, 17-19 Mart 2018 tarihleri arasında Toroslar Bocce Tesisinde düzenlenen, İl geneli 46 okul takımından 235 sporcunun katıldığı "Okul Sporları Yıldız Bayanlar ve Erkekler Bocce İl Birinciliği Müsabakaları tamamlandı.

Okul Sporları Yıldız Bayanlar ve Erkekler Bocce İl Birinciliği müsabakalarının tamamlanmasının ardından Yıldız Bayanlarda Candan Merzeci Ortaokulu Şampiyon olurken, Kocavilayet  Ortaokulu ikinci, Hüseyin Güvercin Ortaokulu üçüncü ve Rıfat Argün Ortaokulu ise  dördüncü sırada yer aldı.

Yıldız Erkeklerde ise Candan Merzeci Ortaokulu Şampiyon olurken,  Sarıkavak Ortaokulu İkinci, 700. Yıl Ortaokulu üçüncü ve İbrahim Rencüzoğulları Ortaokulu ise dördüncü oldu. 

Oluşan bu sıralama sonunda dereceye giren sporculara başarı belgeleri madalya ve kupaları Toroslar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Saygan, Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Niyazi Kutlay, Toroslar Bocce Tesis Amiri Feride Çobanoğlu ve Okul idarecileri tarafından verilirken, Bayanlarda Candan Merzeci Ortaokulu, Kocavilayet Ortaokulu ve Erkeklerde Candan Merzeci Ortaokulu, Sarıkavak Ortaokulu ve 700. Yıl Ortaokulu ilimizi Okul Sporları Türkiye Yıldızlar Bocce Grup Birinciliğinde temsil etmeye hak kazanmıştır.