06-20 Nisan 2014 tarihleri arasında Ağustos ayında Çin’de yapılacak olan Yıldızlar Dünya Oyunlarına hazırlanmak için Mersin’de kampa giren Atletizm Yıldız Milli Takımımız hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. 

Yıldızlar Sprint ve atlamalar kampına 44 kişilik Milli takım kafilesiyle katılan Atletizm Yıldız Milli Takımımız Kamp müdürü Murat Ayaydın’ın kamp müdürlüğünde günde çift idmanla hazırlıklarını sürdürüyor. Atletizm Yıldız Milli Takımımızda uzun atlama, yüksek atlama, çekiç atma, 100-200-400-1500-5000 metre koşular, orta mesafe koşan sporcularımız bulunuyor.

Milli takımımız ilk olarak 17-18 Mayıs 2014 tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak olan Yıldızlar Dünya Oyunları seçmelerine katılacaklar. Daha sonra 1-2 Haziranda Azerbaycan’ın Bakü kentinde düzenlenecek olan Avrupa seçmelerine katılacaklar.
Milli takım kampıyla ilgili bir değerlendirme yapan Kamp müdürü Murat Ayaydın şunları belirtti, “Gayet güzel disiplinli bir şekilde sabah ve akşam olmak üzere çift idmanla atletlerimiz Ağustos ayında Çin’de yapılacak olan Yıldızlar Dünya Oyunlarına hazırlanıyor. İdman yaptığımız Atletizm kompleksi gayet güzel Mersin’in iklim şartları iyi hava sıcaklığı idman yapmamıza çok elverişli. Mersin’e kampa geldiğimizde Belarus ve Ukrayna milli takımları da kamp yapıyorlardı. Ben kamp müdürü olarak atletlerimizden çok ümitliyim sıkı bir kamp dönemi geçiriyoruz ve buna takım olarak en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Kamp yaptığımız süre içerisinde bizlere her konuda yardımcı olan Türkiye Atletizm Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Halil Oğuz’a, Nevin Yanıt Atletizm kompleksi tesis amiri Vedat Yüksel’e ve tüm personeline teşekkür ediyorum” dedi.