Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, 10-16 Mayıs "Engelliler Haftası" kapsamında, "Hüseyin Polat Özel Eğitim Uygulama Okulu" tarafından düzenlenen Kermese katıldı. 

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Toroslar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Vedat Yüksel ile birlikte Hüseyin Polat Özel Eğitim Uygulama Okulunda eğitim gören öğrenci ve öğretmenlerinin yıl boyunca el emeği göz nuru hazırladıkları ürünlerin sergilendiği Kermesi ziyaret etti.  

Yapılan ziyarette özel gereksinimli çocuklarla tek tek ilgilenen İl Müdürü Ökkeş Demir; “Her insanın birer engelli adayı olduğu bilinciyle, yaşama sevinci ile hayata tutunan bütün engelli bireylerimizin sadece bir gün değil, her gün yanında olmaya gayret ediyoruz. Sevgi, dayanışma ve empati kurarak engelsiz bir yaşamı hep birlikte sağlayacağız. Unutmayalım ki sevgi ile her engel aşılır. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bu yavrularımıza özellikle eğitim, kültür, sanat ve spor gibi alanlar başta olmak üzere her alanda en üstün hizmete, herşeyin en iyisine layık olduklarını belirtmek istiyorum. İnşallah bu farkındalığı meydana getirip bu yavrularımızı daha güzel günler yaşatacağız.” dedi.