Ampute Futbol 1. Ligde mücadele eden temsilcimiz Mersin Olimpik Yetenekler Spor Kulübü Ampute Futbol takımı bugün kendi evi ve seyircisi önünde Sakarya Ampute'yi 2-1 mağlup etti.

Yenişehir Özgecan Aslan Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmayı izleyen Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Kulüp Başkanı Ali Yanaç, antrenörleri Fatma Kara ve sporcuları aldıkları galibiyet ve göstermiş oldukları üstün gayretten dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Bu önemli mücadeleyi sonuna kadar seyreden Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, "Mersin Olimpik Yetenekler Spor Kulübü Yönetimi, teknik heyeti ve futbolcularımızı üst düzey bir performans sergileyerek elde ettikleri galibiyetlerinden dolayı yürekten kutluyor, başarılarının daim olmasını diliyorum. Sizler başarıya giden yolun önce zihinlerdeki engelleri aşmaktan geçtiğini elde ettiğiniz başarılarla tüm insanlığa gösteriyorsunuz. Karşılaştığınız tüm zorluklara rağmen, azim ve büyük bir gayretle kazandığınız her zaferle bizlere yaşattığınız gurur ve mutluluğun yanında sizler gibi engelli bireylerimize de birer rol model oluyorsunuz. Zor olanı başarıyor, göstermiş olduğunuz azim, çaba, iş birliği ve birliktelik ile her şeyin başarılabilir olduğunu bizlere bir ders niteliğinde gösteriyorsunuz. Bizler Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun önderliğinde Spor yapan herkesin yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Ben tekrar temsilcimiz Olimpik Yetenekler Spor Kulübü Yönetimini, teknik heyetini ve alınan galibiyetin mimarı sporcularımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. " ifadelerini kullandı.