Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Aydıncık ve Anamur İlçe Müdürlüklerine bağlı spor tesisleri ve öğrenci yurtlarında incelemelerde bulundu. 


Mersin'de Tesisleşme çalışmalarına büyük önem veren İl Müdürü Ökkeş Demir, Yatırım ve İşletmeler Şube Müdürü Abdullah Çakmak ile birlikte Aydıncık ve Anamur İlçe Müdürlüklerine bağlı spor tesisleri  ile öğrenci yurtlarında incelemelerde bulunarak İlçe Müdürleri'nden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Demir ilçe ziyaretleri kapsamında Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan ve Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ı makamlarında ziyaret ederek, gençlerin geleceğine ışık tutmak adına yerel yönetimlerle ortaklaşa yürütmek istedikleri projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.


Aydıncık Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü bünyesindeki Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahasında incelemelerde bulunarak İlçe Müdürü Erhan Sarı'dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Aydıncık İlçesinde yaptığı incelemelerin ardından Anamur Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne geçen Demir, Anamur İlçe Müdürü Doğan Kuz ile birlikte Spor Salonu, Şehir Stadyumu ve Kız-Erkek Öğrenci Yurtlarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.