Erdemlililer Platformu başkanı Mehmet Badas ve il Koordinasyon Kurulu üyeleri İl Müdürü Oğuz Kaymaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürü aynı zamanda Erdemliler Platformu Başkanı Mehmet Badas, İl Koordinasyon kurulu üyeleri TRT Çukurova bölge Müdür yardımcısı Mehmet Karagöz, Yenişehir İlçe Milli Eğitim şube müdürü Mustafa Bakkal, Buluklu Ortaokulu müdürü Mustafa Ercan ve Yenişehir Belediyesi Anaokulu müdürü Ümmühan Kılıç ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz’a Mersin’de faaliyetlerini sürdüren Erdemliler platformunun çalışmaları ve projeleri hakkında bilgilerler verdi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymaz, dayanışma temelinde kurulan sivil toplum kuruluşlarının toplum hayatı için çok önemli bir yere sahip olduğunu belirtti ve çalışmalarında başarılar diledi. 

Ziyaretin sonunda Erdemliler Platformu Başkanı Mehmet Badas, Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz’a ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.