Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz, Kıbrıs’ta ve Ankara'da düzenlenen ulusal ve uluslararası müsabakalarda  başarı elde eden Sporcu Eğitim Merkezi  (SEM) Güreşçilerimizi kabul etti.
 
Yapılan kabulde  18-19 Ekim tarihlerinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Lefkoşa kentinde yapılan Uluslararası Turnuva da takım halinde şampiyon olan ve 1-3 Kasım tarihlerinde Ankara'da yapılan minikler 2. Lige Terfi müsabakalarında takım halinde 2. olarak 2. Lige çıkma başarısı gösteren Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) Güreşçilerimizin yanı sıra, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürümüz Vedat Akyar, Sporcu Eğitim Merkezi Antrenörlerimiz Erdal Bal ve Duran Kaşten’de  hazır bulundu.

Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Oğuz Kaymaz, "Kıbrıs ve Ankara'da düzenlenen ulusal ve uluslararası müsabakalarda ülkemizi ve ilimizi temsil eden Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Eğitim Merkezi sporcularımızı, Antrenörlerimiz Erdal Bal ve Duran Kaşten'i tebrik ederek büyük mücadele örneği gösteren güreşçilerimizin başarılarının devamını diliyorum." dedi. 

Ziyaretin sonunda Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz, başarılı Sporcularımıza ve Antrenörlerimize çeşitli hediyeler takdim etti.