Mersin Valiliği himayelerinde Erdemli İlçe Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzce bu yıl 15’incisi düzenlenen Mahalleler arası Futbol turnuvası sona erdi.

55 gün birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne olan turnuvanın final maçında başlama vuruşunu Mersin Valisi sayın Ali İhsan Su, Erdemli Kaymakamı Avni Kula ile birlikte yaptı.

Bu yıl 36 mahallenin katılımıyla 6 Temmuz - 31 Ağustos 2019 tarihleri arasında Kayacı Lütfi Elvan Spor Tesislerinde gerçekleştirilen "Erdemli Mahalleler arası Futbol Turnuvası" sonunda oynanan final müsabakasında Kayacı, Koramşalı’yı 1-0 yenerek şampiyon oldu.

118 müsabakanın yapıldığı ve centilmenliğin ön planda olduğu turnuvanın final maçının ardından Koramşalı mahallesini 1-0 yenerek şampiyon olan turnuvanın ev sahibi Kayacı Mahallesi Şampiyon olurken, dereceye giren mahalle takımlarına turnuvada emeği geçen kurum temsilcilerine ödülleri Mersin Valisi sayın Ali İhsan Su, Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve Erdemli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adem Kılıç tarafından verildi.