İl Müdürü Ökkeş Demir, İstanbul’da düzenlenen “8. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası’nda (Turkish Open 2021)” başarılı olan Mersinli Tekvandocuları kabul etti.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, 10-17 Mart tarihleri arası 46 ülkeden 1590 sporcunun katılımıyla İstanbul’da gerçekleştirilen “8. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası (Turkish Open 2021)” genç kadınlar 52 kg Özge Özbey birinci, yıldız kadınlar 59 kg Ceren Çetinel birinci, yıldız erkekler Onur Kaan Sarıbudak ikinci, genç kadınlar 49 kg Özge Özbey üçüncü ve genç erkekler 48 kg Abdurrahman Çakmakçı üçüncü olma başarısı göstererek ülkemize 2 altın, 1 gümüş, 2 bronz toplam 5 madalya kazandıran milli sporcular, Antrenörleri Fuatcan Aldemir ve Fatih Serçe’yi tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

İl müdürlüğü makamında yapılan kabulde Spor Faaliyetleri Değerlendirme ve Takip Şube Müdürü Vedat Akyar ve Türkiye Tekvando Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Ercan Aldemir’de hazır bulundu.

Yapılan kabulde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, “İstanbul’da düzenlenen ve katılımın yoğun olduğu bu önemli Turnuvada derece alarak ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil eden Mersinli başarılı sporcularımızı, onların bu seviyelere gelmelerindeki en büyük pay sahibi Antrenörleri Fuatcan Aldemir, Fatih Serçe ve Türkiye Tekvando Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Ercan Aldemir’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.