Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Gençlik Kampları'nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.


1 Haziran'da başlayan yeni normalleşme süreci ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığımızca Gençlik Merkezleri, Gençlik Kampları ve Bakanlığa bağlı spor tesislerinde uygulanacak önlemlerin belirlenmesi ile birlikte çalışmalarına hız veren Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Silifke Kapızlı da bulunan Fatih Sultan Mehmet, Yıldırım Beyazid, Maliye, İçişleri ve 23 Nisan Gençlik Kamplarında devam eden bakım onarım ve temizlik çalışmalarını yerinde inceledi.


Yapılan çalışmalarla ilgili Kamp müdürlerinden bilgi alan Demir, "Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından belirlenen önlemler çerçevesinde, Gençlik Kamplarının kamp kapasiteleri de azaltılarak faaliyete geçmesine karar verilmesiyle, İl Müdürlüğüne bağlı Yıldırım Beyazid ve Maliye Gençlik Kamplarının kapılarını 15 Haziran'da 18-22 yaş grubu bayan ve erkek misafirlerimize açtık. Diğer kamplarımızda da temizlik çalışmalarını başlattık." dedi.