Okul Sporları Yıldız Erkekler  Basketbol İl Birinciliğinde Özel Toros Koleji Ortaokulu Şampiyon oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı Okul Sporları Şubesi tarafından düzenlenen ve Okul Sporları 2019-2020 sezonu faaliyet takviminde yer alan Okul Sporları Yıldız Erkekler Basketbol İl Birinciliği bugün oynanan Final müsabakasıyla tamamlandı. 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Toroslar 7. Bölge Spor Salonu'nda oynanan Final müsabakasında Özel Toros Koleji, Özel Tarsus Sev Ortaokulunu 69-43 yenerek Okul Sporları Yıldız Erkekler Basketbol İl Şampiyonu olma başarısı gösterirken, Özel Tarsus Sev Ortaokulu ikinci, Barbaros Ortaokulu üçüncü ve Özel Gelecek Koleji dördüncü olma başarısı gösterdi. 

Okul Sporları Yıldız Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakalarının tamamlanmasıyla Şampiyon olan Özel Toros Koleji Ortaokulu ve Özel Tarsus Sev Ortaokulu İlimizi Okul Sporları Yıldız Erkekler Basketbol Türkiye Grup elemelerinde temsil edecektir. 

Müsabakaların tamamlanmasının ardından dereceye giren takımlara Kupa ve Madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Berna Kulaç tarafından verildi.