Süper Amatör Futbol Liginde mücadele eden Erdemli Belediyespor, Mersin Camspor'u penaltılarda 4-3 mağlup ederek Bal Ligine yükseldi.

Mersin Süper Amatör Lig Play-Off turları sonucunda 23’er puanla zirveyi paylaşan iki ekip Mersin Camspor ve Erdemli Belediyespor, normal süresi ve uzatmaları 0-0 biten ve penaltılara kalan karşılaşma sonunda Erdemli Belediyespor rakibini 4-3 mağlup ederek Bölgesel Amatör Lig’e çıkmaya hak kazandı.

Play-off turları sonuncunda iki ekibin de puanlarının eşit olmasından dolayı üst lige çıkacak takımın belirlenmesi için gidilen ve Mersin Stadyumu’nda oynanan final karşılaşmasında Erdemli Belediyespor, Mersin Camspor'u 4-3 mağlup ederek, Süper Amatör Ligi 2022-2023 Sezonu’nun şampiyonu oldu. Bu galibiyetle Bal Ligi'ne yükselen Erdemli Belediyespor'un şampiyonluğu ilçede sevinçle karşılandı. 

Bu önemli mücadeleyi tribünden izleyen Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Mersin Süper Amatör Lig Play-Off mücadelesinde Mersin Camspor'u penaltılarda 4-3 mağlup ederek Bölgesel Amatör Lige yükselen (BAL) Erdemli Belediyespor takımını tebrik ederek başarılar diledi.