Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekilimiz Ahmet Tarakçı ile birlikte Gençlik Merkezleri ve Gençlik Kampları Şube Müdürümüz Mehmet Ali Avcı ÇAĞ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çetin Bedestenci’yi makamında ziyaret ettiler.

Yapılan ziyarette Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekilimiz Ahmet Tarakçı ÇAĞ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çetin Bedestenci’ye ÜNİLİG 2013-2014 sezonu İnfografik sunumu ve kitapçığını takdim ederek, 2013 yılı Aralık ayında Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı arasında imzalanan “Gençlik Spor Hizmet ve Faaliyetlerinde İşbirliği Protokolü”  ve  Spor Genel Müdürlüğümüz ile 5 Federasyon Başkanlığı arasında imzalanan “Üniversiteler Spor Ligi İşbirliği Protokolü” hakkında bilgiler aktardı.

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekilimiz Ahmet Tarakçı, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın her geçen yıl büyüyerek devam eden Üniversiteler Spor Ligine daha çok katılımın sağlanması ve Üniversitelerin bilgilendirilmesi amacıyla böyle bir kitapçığın hazırlandığını belirterek kendilerinden ÜNİLİG’e katılım noktasında desteklerini istedi.

ÇAĞ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çetin Bedestenci ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ÜNİLİG’e katılım noktasında ÇAĞ Üniversitesi olarak üzerlerine düşen ne varsa yapacaklarını kaydetti.
 
Yapılan ziyaretin ardından ÇAĞ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çetin Bedestenci, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekilimiz Ahmet Tarakçı ile Gençlik Merkezleri ve Gençlik Kampları Şube Müdürümüz Mehmet Ali Avcı’ya birer Şilt takdim etti.