Antalya'da düzenlenen “Spor Toto Judo Süper Ligine Yükselme Müsabakaları’nda” Şampiyon olarak Süper Lige yükselen Mersin Özel Spor Kulübü Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz'ı ziyaret etti.

Türkiye Judo Federasyonu 2019 faaliyet programında yer alan ve 21-24 Kasım tarihleri arasında Antalya Kemer'de yapılan “Spor Toto Judo Süper Ligine Yükselme Müsabakaları’nda” tüm rakiplerini yenip Şampiyon olarak Süper lige yükselen temsilcimiz Mersin Özel Spor Kulübü sporcuları ve Antrenörleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz'ı ziyaret etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Spor Toto Judo Süper Ligine yükselerek ilimizi temsil edecek olan Mersin Özel Spor Kulübü sporcularımızı ve onların bu seviyeye gelmelerinde en büyük pay sahibi antrenörlerimizi tebrik eder Judo Süper Liginde başarılar diliyorum." dedi.

Ziyaret Kaymaz’ın, Judo Süper Liginde ilimizi temsil edecek olan Mersin Özel Spor Kulübü sporcularına hediye takdimi ile sona erdi.