Toroslar Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği ‘Kurtuluş Kupası Resmi Kurumlar arası Futbol Turnuvası’ B Grubu 3'üncü haftasında Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Meski’yi 5-1 mağlup etti.

Toroslar Belediyesi’nin, 3 Ocak Mersin'in Düşman İşgali’nden Kurtuluşu’nun 97’nci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında bu yıl 12’ncisini düzenlediği “Kurtuluş Kupası Resmi Kurumlar arası Futbol Turnuvası” B Grubu 3'üncü hafta karşılaşmasında Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Meski’yi 5-1 yenerek 3’üncü hafta sonunda puanını 6’ya çıkararak İl Milli Eğitim Müdürülüğü’nün ardından 2’nci sıraya yerleşti.

Turnuvanın 2’nci haftasında Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü 2-0 mağlup eden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Meski engelini de farklı kazanarak önemli bi galibiyete imza attı.

Bu önemli karşılaşmanın gollerini Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden Samet Akciğer(2), Esat Tokel (1), Mehmet Nalpara (1) ve Sefer Selçuk Tunç (1) kaydederken, Meski’nin golünü ise Ersoy Şenel kaydetti. 

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kurtuluş Kupası Resmi Kurumlar arası Futbol Turnuvası’nın 4’üncü haftasında, Liman Başkanlığı ile 1 Aralık Pazar günü saat 10.00’da Toroslar Belediyesi Bilge Kağan Futbol sahasında karşılaşacak.