Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) yönetim kurulu üyesi Ganim Umu ve Türkiye Motosiklet Federasyonu Mersin İl temsilcisi Yusuf Güder'den Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Oğuz Kaymaz'a anlamlı ziyaret.

Türkiye Motosiklet Federasyonu 2019 faaliyet programında yer alan ve 2-3 Kasım tarihleri arasında Mersin Narenciye Festivali Kapsamında Mersin’de ilk defa gerçekleştirilen “Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası” sonrasında kulüp başkanı ve TMF yönetim kurulu Üyesi Ganim Umu ve Türkiye Motosiklet Federasyonu Mersin İl temsilcisi Yusuf Güder şampiyonaya verdiği desteklerden dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Oğuz Kaymaz'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Oğuz Kaymaz, "2013 Akdeniz Oyunları ile Spor Kenti kimliği kazanan ulusal ve uluslararası bir çok etkinliğe ev sahipliği yapan ilimiz, Narenciye Festivali kapsamında ilki gerçekleştirilen Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonasına da en iyi şekilde ve sahipliği yapmıştır. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından ilimize kazandırılan Olimpik standartlardaki tesislerimizde ulusal ve uluslararası şampiyonalara ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Ziyaretin sonunda Türkiye Motosiklet Federasyonu Mersin İl temsilcisi Yusuf Güder, Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası anısına Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Oğuz Kaymaz'a isminin yazılı olduğu forma hediye etti.