Mersin’in ev sahipliğinde düzenlenen Dünya kadınlar Bocce Kupası’nda Hırvatistan’ı 3-0 yenen Türkiye şampiyon oldu.

2-3 Kasım 2019 tarihleri arasında Mersin Valiliği himayelerinde Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu ile Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde Toroslar Belediyesi katkılarıyla Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı Bocce Tesisi'nde 12 ülke’den 36 sporcunun katılımıyla yapılan “Dünya Kadınlar  Bocce Kupası’nda” Türkiye Hırvatistan’ı 3-0 yenerek Dünya Şampiyonu olma başarısı gösterdi.

İki gün birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne olan Dünya Kadınlar Bocce Kupası sonunda Dünya Şampiyonu olan Türkiye’nin ardından Hırvatistan ikinci, Slovenya üçüncü ve Arjantin dördüncü olurken, dereceye giren takımlara madalya ve kupaları Mersin Gençlik ve Soor İl Müdürümüz Oğuz Kaymaz, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Mutlu Türkmen ve Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin ve Spor şube müdürümüz Vedat Akyar takdim etti.

Dünya Kadınlar Bocce Kupası’nın ardından 6-9 Kasım tarihlerinde 24 ülkenin katılımıyla yarın hazırlık antrenmanlarıyla başlayacak Dünya Erkekler Bocce Şampiyonası yapılacak.

Milli takımlarımız başta olmak üzere tüm takımlara başarılar diler Mersinlileri Milli takımlarımızı desteklemeye Toroslar Bocce Tesisimize bekleriz?.