Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Oğuz Kaymaz Macaristan’da oynanan Delo EHF Kadınlar Şampiyonlar Ligi müsabakasında görev alan kurum antrenörümüz Mehtap Şimşek'i tebrik etti.

6 Ekim 2019 Pazar günü Macaristan’da Györi Audi ETO KC – IK Sävehof arasında oynanan Delo EHF Kadınlar Şampiyonlar Ligi müsabakasında Türk Kadın Uluslararası Hakemlerimiz Mehtap Şimşek – Pınar Ünlü Hatipoğlu  görev yaptı.

İl Müdürümüz Oğuz Kaymaz, Kendi kariyerlerinde ve Hentbol tarihinde ilk kez Delo EHF Şampiyonlar Ligi'nde dünyanın en önemli takımlarından birinin maçını yöneten kurum antrenörümüz aynı Mehtap Şimşek'i tebrik ederek, "Personelimiz Mehtap Şimşek, Hentbol tarihimizde ilk kez Delo EHF Şampiyonlar Ligi'nde görev alarak bizleri ziyadesiyle gururlandırmıştır. Ben Mehtap'ın bu azmi ve gayretiyle daha uzun yıllar uluslararası müsabakalarda görev alarak bizleri gururlandıracağına inanıyor başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Mehtap Şimşek ise, "Gençlik ve Spor İ Müdürümüz Sayın Oğuz Kaymaz'a desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum ve görev verildiği sürece ülkemizi ilimizi ve kurumumuzu en iyi şekilde temsil etmeye hazırım." dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Oğuz Kaymaz, başarısından dolayı kurum antrenörümüz Mehtap Şimşek'e plaket takdim ederken, Mehtap Şimşek ise desteklerinden dolayı İl Müdürümüzün isminin yazılı olduğu hakem formasını hediye etti.