Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz, kurum değişikliği yaparak Büyükşehir Belediyesi'ne geçen Ahmet Tarakçı'ya teşekkür Plaketi takdim etti.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz, uzun yıllar İl müdürlüğümüzde İl Müdür vekilliği, şube ve ilçe müdürlüğü görevleri yaparak Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde Spor'un başına getirilen Ahmet Tarakçı'ya bugüne kadar yapmış olduğu hizmetleri için teşekkür plaketi verdi.

Oğuz Kaymaz, "Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde Spor'un başına getirilen Ahmet Tarakçı'nın Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde görev yaptığı süreçte etkin çalışmalar yaparak bu özverili çalışmalarını Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde de devam ettireceğine inanıyorum. Mersin ve Türk spor'u için artık birlikte hareket edeceğiz. Ahmet Tarakçı'ya bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum." dedi.

Ahmet Tarakçı ise, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde görev  dolayı duyduğu memnuniyeti  dile getirerek, "Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde görev yaptığım süre içerisinde elimden geleni mazeret üretmeden, başarının bir ekip işi olduğu bilinciyle hareket etmeye gayret gösterdim. Spor camiasına hizmete artık Büyükşehir Belediyesi'nde devam edeceğim. Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz ile birlikte Mersin ve Türk sporuna birlikte hareket ederek hizmet etmeye devam edeceğiz. Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz'a benim için değerli olan bu plaketi verdiği için teşekkür ediyorum" dedi.