Samet Ak, Ali Aydın ve Mete Gazoz'dan oluşan Klasik Yay Erkek Milli Takımı, okçuluk dünya kupasında altın madalya kazandı.

Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenen “Okçuluk Dünya Kupası 4. Ayak Yarışması’nda” Mersin Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzün yetiştirdiği Mersinli milli Sporcularımız Ali Aydın, Samet Ak ve İstanbul Okçuluk GSK milli sporcusu Mete Gazoz’dan oluşan Klasik yay Milli takımımız Final atışlarında Ukrayna’yı 5-4 yenerek Altın madalyanın sahibi oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz Okçuluk antrenörü aynı zamanda Türkiye Okçuluk Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Alper Coşar’ın yetiştirdiği milli gururlarımız Samet Ak, Ali Aydın ve İstanbul Okçuluk GSK milli sporcusu Mete Gazoz’un oluşturduğu milli takımımız Final atışlarında Ukrayna ile 4-4 berabere bitmesi sonucunda galibi belirlemek için yapılan beraberlik atışları sonunda rakibine 27-26 üstünlük kuran millilerimiz, 5-4'lük skorla altın madalyanın sahibi olarak Almanya’da tarih yazdı.

Berlin’de tarihi bir başarıya imza atan ay-yıldızlı ekibimizde mücadele ederek bizleri gururlandıran Mersinli Milli sporcularımız Samet Ak, Ali Aydın ve onların bu seviyeye gelmesinde büyük pay sahibi olan Antrenörümüz Alper Coşar’ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.