Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Okullar arası Gençler Dart İl Birinciliği” sona erdi.

7-8 Ocak 2019 tarihleri arası Tevfik Sırrı Gür Anadolu Lisesi Spor Salonunda yapılan ve İl geneli 36 Okuldan 186 sporcunun katıldığı Okullar arası Gençler Dart İl Birinciliği sonunda Bayanlarda Tevfik Sırrı Gür Anadolu Lisesi 1’inci, Tarsus Ticaret Sanayi Odası MTAL 2’nci, Toroslar Mehmet Sertaş 3’üncü ve Tarsus Özel Toros Anadolu Lisesi 4’üncü olurken Erkeklerde ise Mezitli Yusuf Kalkavan Anadolu Lisesi 1’inci, Toroslar Kadri Şaman MTSO MTAL 2’nci, Akdeniz Mine Günaştı Anadolu İmam Hatip Lisesi 3’üncü ve  Akdeniz İsa Öner ÇPL 4'üncü olma başarısı göstermişlerdir.

Birbirinden çekişmeli müsabakaların sonunda dereceye giren Okul takımlarına ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Vedat Akyar, Metin Koçak, Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Kadir Karakuş, Şube Müdürü M. Necmeddin Dinç, Tevfik Sırrı Gür Anadolu Lisesi Okul Müdürü Nasrettin Demir ve Türkiye Bocce, Bowling Dart Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Niyazi Kutlay vermişlerdir.

Okullar arası Gençler Dart İl Birinciliği sonunda bayanlarda  1’inci olan Tevfik Sırrı Gür Anadolu Lisesi ve 2’nci olan Tarsus Ticaret Sanayi Odası MTAL, Erkeklerde ise 1’inci olan Mezitli Yusuf Kalkavan Anadolu Lisesi  ve 2'nci olan Toroslar Kadri Şaman MTSO MTAL ilimizi Türkiye Okullar arası Gençler Dart Yarı Finallerinde temsil etmeye hak kazanmışlardır.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak dereceye giren Okul takımlarımızı tebrik eder Türkiye Okullar arası Yıldızlar Dart Yarı Final müsabakalarında okul takımlarımıza başarılar dileriz.