İL MÜDÜRÜ ÖZ, ÖĞRENCİLERLE BİRARAYA GELDİ

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Müfide İlhan Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler, İl Müdürü Göksun Öz’ü ziyaret etti. 

Ziyarette yurtlara bu yıl kayıt yaptıran öğrenciler, kaldıkları yurtla alakalı istek ve taleplerini, İl Müdürü Göksun Öz’e ilettiler. Gelen görüş ve talepler üzerinde değerlendirmelerde bulunarak en kısa zamanda çözüm üreteceklerini belirten İl Müdürü Göksun Öz, “Öğrenci yurtlarımızda Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile siz kıymetli gençler için en iyi hizmeti vermeye gayret ediyoruz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin en iyi şartlarda topluma faydalı bireyler olarak yetişmesini sağlamak bizler için bir görevdir.

Sizler Türkiye’nin değişik illerinden buraya ailenizi ve sevdiklerinizi geride bırakarak okumak için geldiniz. Sizlerin başta barınma olmak üzere, özellikle serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeniz için, eğitimden, sanata, kültürden, spora birçok yönden gelişiminizin sağlanması için çalışma arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sizlerin eğitim hayatlarındaki başarıyı ve yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkararak İlimizde kaldığınız süre içerisinde yaşamsal ihtiyaçlarınızın karşılanmasına katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Sevgili gençleri sizleri ağırlamaktan mutluluk duydum. Kapımız sizler için her zaman açık. Eğitim hayatınızda başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Yurtta kalan öğrenciler ise, İl Müdürü Göksun Öz’ün kendilerini ağırlayarak, dinlediklerinden dolayı mutlu olduklarını dile getirerek, kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler. (15.10.2024)