TRAP 4. BÖLGESEL CUMHURİYET KUPASI 2. BÖLGE MÜSABAKASI SONA ERDİ

Mersin'in ev sahipliğinde düzenlenen ‘Trap 4. Bölgesel Cumhuriyet Kupası 2. Bölge Müsabakası’ sona erdi.

Cumhuriyetimizin ilanının 101'inci yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Mersin il temsilciliği tarafından 98 sporcunun katılımıyla düzenlenen ‘Trap 4. Bölgesel Cumhuriyet Kupası 2. Bölge Müsabakası’ sona erdi.

11-13 Ekim tarihleri arasında Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan Olimpik Atıcılık Kompleksi yapılan yarışmalar sonunda büyük erkekler kategorisinde Ahmet Parlak birinci, Mustafa Duyun ikinci, Ahmet Turgut Arabacı üçüncü, Veteranlar kategorisinde Mustafa Kemal Arpacılar birinci,Halil Özgün ikinci, Oğuz Ünalır üçüncü, Genç Erkekler kategorisinde Mehmet Furkan Tat birinci, Mert Yazar ikinci, Galip Caymaz üçüncü, Yıldız erkekler katagorisinde Ahmet Turan Çiftçi birinci, Salim Efe Seyhan ikinci ve Mehmet Emin Toker üçüncü olurken, Büyük kadınlar kategorisinde Gülten Soy birinci, Emel Yağımlı ikinci, Yıldız kadınlar kategorisinde Melike Gül Çivi birinci ve Zeynep Buse Dinç ikinci olma başarısı gösterdi.


Birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne olan Yarışlar sonunda dereceye giren sporculara madalya ve kupaları Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Mersin il temsilcisi Ferhat Geçim, Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan Olimpik Atıcılık Kompleksi tesis amiri Onur Ersoy yarışma hakemleri ve Antrenörler tarafından verildi. (13.10.2024)