AKDENİZ GENÇLİĞİ DENİZ KAMPINDA PROJESİ 2. ETABI BAŞLADI

Akdeniz Kaymakamlığı koordinesinde yürütülen “Akdeniz Gençliği Deniz Kampında” projesi 2. Etabı Fatih Sultan Mehmet gençlik kampında başladı.

Mersin Valiliği Himayelerinde Akdeniz Kaymakamlığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü, Akdeniz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Akdeniz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü, Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Akdeniz İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İzcilik Federasyonu Mersin il temsilciliği ortaklığında İlimiz Akdeniz ilçe sınırları içerisinde yaşayan sosyo-ekonomik yönden dezavantajlı ailelerin çocuklarının, en başta terör olmak üzere, suç ve suçlulardan, her türlü bağımlılıktan korumak, her koşulda Devletimizin vatandaşı ile birlikte olduğunun göstermek, birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi amacıyla ilçede yaşayan ortaokul ve Lise öğrencilerine yönelik hayata geçirilen “Akdeniz Gençliği Deniz Kampında” projesi 2. Etabı başladı.

4 Dönem yapılacak olan ve her dönem 100 öğrenci olmak üzere toplam 400 öğrencinin faydalanacağı projenin 2. Etabı Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Silifke İlçesi Kapızlı mahallesinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Gençlik kampında başladı.

100 erkek Ortaokul öğrencisinin katılımıyla bugün başlayan “Akdeniz Gençliği Deniz Kampında” projesinin 2. Etabı sonunda toplam 400 Ortaokul ve Lise kız erkek öğrenciye Mersin İl Emniyet Müdürlüğü personelleri, Akdeniz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü antrenörleri, Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenleri Akdeniz İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli ve izcilik federasyonu il temsilciliği eğitmenleri tarafından deniz etkinliği, çeşitli spor etkinlikleri, kişisel gelişim eğitimleri, kitap okuma saatleri, mangala, okçuluk, sokak oyunları gibi etkinliklerle 'Bir Kardeşlik İklimi' sloganıyla unutamayacakları anlar yaşatılacak.(17.10.2024)