Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Göksun Öz başkanlığında Öğrenci Yurtları Aylık Yemek Listesi Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi.
İl müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıya şube müdürleri, yurt müdürleri, işletmeciler, diyetisyenler ve öğrenci temsilcileri katıldı.
Toplantıda, yurtlarda kalan öğrencilerin sağlıklı, dengeli ve kaliteli beslenmesine yönelik iyileştirmeler ele alındı. Menü çeşitliliğinin artırılması, gıda tedarik süreçlerinin güçlendirilmesi ve öğrenci geri bildirimlerinin daha etkin değerlendirilmesi gibi başlıklarda görüş alışverişinde bulunuldu.
İl Müdürümüz Göksun Öz, toplantıda yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:
“Gençlerimizin yurtlarımızda sağlıklı ve nitelikli beslenmesi bizim için öncelikli konudur. Hazırlanan aylık yemek menülerinin öğrencilerimizin ihtiyaçlarına uygun, çağdaş beslenme standartlarına göre şekillenmesi için tüm paydaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Amacımız, yurtlarımızda sunulan hizmeti her geçen gün daha iyi bir seviyeye taşımaktır.”
Aralık ayında yurtlarımızda öğrencilerimize verilecek yemek menülerinin belirlendiği toplantıda katılımcıların öneri ve değerlendirmelerinin alınmasının ardından karşılıklı fikir alışverişiyle sona erdi. (20.11.2025)