Gençlik ve Spor Bakan yardımcısı Enes Eminoğlu Mersin’de incelemelerde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu ilk olarak Tarsus Kitap Kafe, Deneyap Teknoloji Atölyesi ve Kütüphaneyi ziyaret ederek Antrenör, sporcu, Gençlik Lideri ve gönüllülü gençlerle buluştu.

Tarsus ziyaretinin ardından Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret eden Bakan yardımcısı Enes Eminoğlu, il müdürlüğü bünyesinde çalışan personellerimizle bir araya geldi. Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir tarafından il müdürlüğü makamında Eminoğlu'na spor hizmetleri, gençlik hizmetleri ve yurt hizmetlerinde yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi verilerek il genelinde yapılan ve devam eden projeler hakkında bir sunum gerçekleştirildi.

İl Müdürlüğü ziyaretinin ardından Mersin Kız Öğrenci Yurdu Konferans Salonu’nda Öğrenci, sporcu, antreno¨r, Gençlik Liderleri ve gönüllü gençlerle bir araya gelerek moderatörlüğünü Yenişehir Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Esra Gök'ün yaptığı söyleşi gerçekleştirdi. Gençlerle yapılan keyifli söyleşinin ardından Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı ilk Engelli Gençlik Merkezi olma özelliğine sahip Mezitli Engelsiz Yaşam Merkezi'nde incelemelerde bulunan Eminoğlu yetkililerden yapılan son çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gençlik ve Spor Bakan yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu'nun Mersin ziyaretlerinde Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu, Mezitli Kaymakamı Alperen Yılmaz, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Hizmet, şube, ilçe, Gençlik Merkezleri ve Yurt Müdürleri eşlik etti.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu'nun gerçekleştirdiği bu kapsamlı ziyaret, Mersin'deki gençlik, spor ve yurt faaliyetlerine verilen önemi bir kez daha ortaya koydu. Eminoğlu'nun Mersin'de gençlerle iç içe geçirdiği anlar, gençlerin spora ve kültürel etkinliklere katılımını teşvik edilmesine yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi.