PROTOKOL KURALLARI EĞİTİM SEMİNERİ YAPILDI

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzde görev yapan personellerimize yönelik “Protokol Kuralları Eğitimi Semineri” yapıldı.

Mersin üniversitesi iletişim fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ahmet Taylan tarafından verilen eğitimde; yaşam alanlarımız, protokolün altın kuralları, selamlama, saygı, söze başlama, sözü bitirme, hitap ve tanışma, telefon konuşmaları, kılık, kıyafet kuralları, ziyaret, görüşme, randevular, yabancı konuklarla ilişkiler, üstün ziyareti, taşıt protokolü, toplantı protokolü, konuk karşılama protokolü başlıkları ile ilgili bilgilendirme yapılırken, davet ve ziyaretlerde ev sahiplerinin görev ve sorumluluklarına değinilen eğitimde, görgü kuralları ve temsil ile ilgili de örnekler verildi.

Mersin Kız Öğrenci Yurdu Konferans salonunda toplam 700 personelin katılımı ile gerçekleştirilen eğitim soru cevap bölümünün ardından Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz tarafından, katkılarından dolayı Mersin üniversitesi iletişim fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ahmet Taylan’a teşekkür plaketi takdim edildi.