Türkiye Kick Boks Federasyonu 2023 Faaliyet Programında yer alan “Kick Boks Siyah Kuşak Dan Sınavı” Mersin’de gerçekleştirildi.

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Vedat Akyar, Mersin il temsilcisi Mehmet Gümüştaş, Adana il temsilcisi Şehmuz Baysal ve 75 sporcunun katılımıyla “Kick Boks Siyah Kuşak Dan Sınavı”  Edip Buran Spor Salonu’nda yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, yaptığı açılış konuşmasında Mersin’in Yüz yıllık bir spor kültürüne sahip olduğunu belirterek, “Kick Boks Siyah Kuşak Dan Sınavına” katılan tüm sporculara başarı dileklerinde bulundu.

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı ise, “Öncelikle Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ökkeş Demir’e ev sahipliği yaptıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Biz Kick Boks camiası olarak Mersin’i çok seviyoruz. İl Müdürümüzün de dediği gibi Mersin bir spor şehri. Önümüzdeki yıl Mersin’de bir Türkiye Şampiyonası mutlaka yapacağız. Ben tekrar Mersin ve çevre illerden gelen ve Kick Boks siyah kuşak Dan sınavına katılacak olan tüm sporcu ve antrenörlerimize başarılar diliyorum. Ayrıca bizlere bu imkanları sunan başta Gençlik ve Spor İl müdürümüze, Spor şube müdürümüze İl temsilcisi arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Mersin’de düzenlenen Kick Boks Siyah Dan sınavının ardından Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Mersin il temsilcisi Mehmet Gümüştaş ve Adana il temsilcisi Şehmuz Baysal ile birlikte Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’ı ziyaret ederek günün anısına Kick Boks Eldiveni takdim etti.