Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, İlimizde kampta bulunan Bedensel Engelliler Atletizm Milli Takım kampını ziyaret etti.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 2020 faaliyet programında yer alan ve 21 Ağustos – 21 Eylül 2020 tarihleri arasında Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Nevin Yanıt Atletizm Kompleksi'nde gerçekleştirilen Bedensel Engelliler Atletizm Milli Takım kampını ziyaret eden Ökkeş Demir, çalışmaları yerinde izledi. 

Bedensel Engelliler Atletizm Milli Takım Antrenörü Ahmet Sekman gözetiminde hazırlıklarını sürdüren milli sporcu Abdullah Ilgaz'ın hedefi Pandemi'den dolayı 24 Ağustos - 6 Eylül 2021 tarihine ertelenen "2020 Tokyo Paralimpik Oyunları" kadrosuna girerek yüksek atlama da ülkemize altın madalya  getirmek. 

Milli takım hazırlık kampını ziyaret ederek çalışmaları yerinde izleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir,  milli sporcumuz Abdullah Ilgaz ve antrenörü Ahmet Sekman'a Olimpiyat yolunda başarı dileklerinde bulundu. Bedensel Engelliler Atletizm Milli Takım antrenörü Ahmet Sekman, nazik ziyaretlerinden ötürü İl Müdürü Ökkeş Demir'e teşekkür ederek kamptaki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Milli sporcu Abdullah Ilgaz ise Milli takım kampını ziyaret ederek desteklerini esirgemeyen İl Müdürü Ökkeş Demir'e teşekkür etti.

Ayrıca geçirmiş olduğu trafik kazasında bacaklarını kaybederek yaklaşık 1 ay önce Atletizm ile tanışıp Bedensel Engelliler Atletizm Milli Takım antrenörü Ahmet Sekman tarafından Cirit atma da Türkiye şampiyonasına hazırlanan Hüseyin Ergün ile de sohbet ederek çalışmalarında başarılar diledi.