Mersin Kırşehirliler Derneği Başkanı Cihan Azgın ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, İl Müdürümüz Oğuz Kaymaz'ı makamında ziyaret etti.

Mersin Kırşehirliler Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Azgın, Başkan Yardımcısı İbrahim Fırat, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Kılıç ve Ergün Can Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Oğuz Kaymaz'ı makamında ziyaret etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Dernek Başkanı Cihan Azgın, Mersin Kırşehirliler Derneği olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymaz, Dernek Başkanı Cihan Azgın ve yeni yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Mersin Kırşehirliler Kültür ve Dayanışma Derneği yöneticilerine, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün faaliyetleri hakkında bilgi vererek, yeni seçilen yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi.
Ziyaretin sonunda Mersin Kırşehirliler Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Azgın, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Oğuz Kaymaz'a Kırşehirle özdeşleşen Ahi Evran-i Veli biblosu takdim etti.