Okul Sporları Genç Bayanlar Basketbol İl Birinciliğinde Özel Çağ Koleji Şampiyon oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı Okul Sporları Şubesi tarafından düzenlenen ve Okul Sporları 2019-2020 sezonu faaliyet takviminde yer alan Okul Sporları Genç Bayanlar Basketbol İl Birinciliği bugün oynanan Final müsabakasıyla tamamlandı. 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Edip Buran Spor Salonu'nda oynanan Final müsabakasında Özel Çağ Koleji, Mahmut Aslan Anadolu Lisesini 92-23 yenerek Okul Sporları Genç Bayanlar Basketbol İl Şampiyonu olma başarısı gösterirken, Mahmut Aslan Anadolu Lisesi İkinci, Çağdaşkent Anadolu Lisesi üçüncü ve Şevket Pozcu Anadolu Lisesi dördüncü olma başarısı gösterdi. 

Okul Sporları Genç Bayanlar Basketbol İl Birinciliği müsabakalarının tamamlanmasıyla Şampiyon olan Özel Çağ Koleji Anadolu Lisesi İlimizi Okul Sporları Genç Bayanlar Basketbol Türkiye Grup elemelerinde temsil edecektir. 

Müsabakaların tamamlanmasının ardından dereceye giren takımlara Kupa ve Madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Berna Kulaç tarafından verildi.