Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz, Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" kapsamında düzenlenen farkındalık programına katıldı.

Yenişehir Hüseyin Polat Özel Eğitim Uygulama Merkezinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen Farkındalık programına Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Türk Kızılayı Mersin Şube Başkanı Fehmi Gür, Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Sağlık Dairesi Başkanı Dr. Hülya Atila, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Tarakçı, Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Çelebiyılmaz, Yenişehir İlçe Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Ömer Ünal,Okul Müdürleri, öğrenci, öğretmen ve veliler katıldı.

Sevgisizliğin engel olduğu, kendine yetebilen bağımsız bireyler yetiştirmek amacıyla Orta ve ağır düzeyde özel 430 öğrenci,öğretmen ve veliler tarafından büyük bir titizlikle hazırlanan Halk oyunları, dans, step aerobik, gösterilerinin yanı sıra şiir, türkü dinletileri gibi birbirinden güzel ve özel gösteriler gelen misafirler tarafından hayranlıkla izlenirken büyük beğeni topladı.